Ontdek Loenen en omgeving

In alle ‘4 seizoenen’ is er in Loenen en omgeving wat te beleven. De lente en zomer zijn bij uitstek geschikt om er op uit te trekken en dan zijn er ook de nodige evenementen in de buurt. De herfst en winter lenen zich naast genieten van de altijd mooie natuur ook voor een stedentrip.

De Bed & Breakfast is gelegen aan de rand van de Veluwe. 

De mogelijkheden zijn talloos zo bent u op loopafstand van diverse bushaltes richting Arnhem en Apeldoorn, van het bos, de supermarkt en drie verschillende restaurants. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen met de talloze routes in de prachtige omgeving van de Veluwe tot de IJsselvallei, met diverse mooie bezienswaardigheden. Maar de omgeving leent zich ook uitermate voor een stedenbezoek, een activiteit of het bijwonen van een evenement.

Evenementen

Wat is er te beleven?

In Loenen zijn jaarlijkse evenementen zoals Lammetjesdag en De Loense Moandag. Maar ook buiten Loenen zijn tal van evenementen zoals diverse braderieën, Dickensfestijn en het Drakenboot festival.
Meer informatie

Stedenbezoek

Een Stedentrip

Loenen ligt centraal aan de rand van de stedendriehoek. U bent zo in Arnhem, Apeldoorn, Zutphen of bezoek één van de hanzensteden Doesburg of Deventer.
Meer informatie

Culinair

Eetgelegenheden

In Loenen zijn diverse restaurants te vinden waar u een heerlijk avondje uiteten kan. Maar ook buiten Loenen hebben wij suggesties.
Meer informatie

Activiteiten

Wat is er te doen

In en rondom Loenen zijn allerlei activiteiten te doen. U kunt hierbij denken aan het huren van een fiets, mountainbike, scooter, buggy of kano. Maar ook een rondrit met de stoomtrein of een dagje golfen of naar de wellness.
Meer informatie

Bezienswaardigheden

Wat is er te zien?

In Loenen zijn diverse bezienswaardigheden zoals Kasteel Ter Horst, Ereveld Loenen, de Schaapskooi, de Waterval de Middelste molen.
Meer informatie

Wandelen en fietsen

Prachtige omgeving

Vanuit de B&B kunt u prachtig fietsen of wandelen. U bent zo op de Veluwezoom maar u kunt ook genieten van de ijsselvallei.
Meer informatie

B&B de 4 Seizoenen Loenen maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.