Actviteiten

golven, overnachten, weekend weg, loenen, apeldoorn, veluwe
Golfen op de golfbaan

Golfclub de Scherpenbergh
Meer informatie →

Golfpark de Breuninkhof
Meer informatie →

Engelenburg golf en countryclub
Meer informatie →

Andere leuke activiteiten

In- en outdoor activiteiten ‘onder een dak’
Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, op de mooie Veluwe, daar vind je Multi Fun. Ooit begonnen met een prachtige 27 holes Pitch&Putt baan (en die is er nog steeds) en geleidelijk uitgegroeid naar een multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten voor jong en oud! Sportief, gezellig, actief en hilarisch: ze verzorgen activiteiten voor iedereen!
Meer informatie →

Slowtrailrunning
Bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer rond de 7.00 min. per kilometer op zoveel mogelijk kleine paadjes afgewisseld met heuveltjes, mul zand, los van tijd, prestatie of competitie maar vooral gericht op genieten, ontdekken en beleven van de natuur.
Meer informatie →

Een scooter huren
De elektrische scooters zijn erg leuk om de schitterende omgeving te ervaren. Ze zijn vlot, stil en de scooters zien er fantastisch ‘retro‘ uit.
Meer informatie →

Een rit met Buggy
Een buggy, ook wel bugxter of bugrider genoemd, is een straatlegaal motorvoertuig. Dat wil dus zeggen dat u er gewoon mee de weg op mag. De verkeersregels die voor een auto gelden zijn van toepassing.
Meer informatie →

Kanovaren op het kanaal
U gaat heerlijk het water op en kunt richting Lieren of richting Hall. Onderweg zijn er diverse steigers waar u even kunt  aanmeren om aan de kant uit te rusten voordat u weer terug naar Loenen/Klarenbeek gaat.
Meer informatie →

Een reis met de stoomtrein
Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. Beleef het indringende geluid van de stoomfluit. Ervaar het stampen, de stoomontwikkeling en de trekkracht van de machtige stoomlocomotieven. De reis met de stoomtrein voert over de meer dan honderd jaar oude spoorlijn Koningslijn. Een traject dat loopt tussen de Veluwe en de IJsselvallei door, met een afwisselend bos en weidelandschap.
Meer informatie →

activiteiten, loenen, kanaal, overnachten, bed en breakfast, veluwe
dagje uit, activiteiten, weekend weg, stoomtrein, rondrit, apeldoorn, loenen
buggy rijden, loenen, activiteiten, veluwe, offroad rijden, kart

B&B de 4 Seizoenen Loenen maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.