Even voorstellen

Wij zijn Juul Kouwenhoven en Astrid Posthuma. Astrid heeft haar hele leven gewoond in de gemeente Apeldoorn waar ook Loenen onderdeel van uitmaakt en de roots van Juul liggen in het westen van het land (Aalsmeer, De Kwakel en Uithoorn). Juul is ruim 15 jaar geleden voor de liefde naar Apeldoorn gekomen en 5 jaar geleden is Jack onze eigenwijze Shar-Pei bij ons komen wonen.

In 2016 hebben wij ons bijzondere pand van rond 1900 gekocht. Waardoor onze droom van een eigen B&B steeds dichterbij kwam.

Het pand heeft een rijke geschiedenis en is al eerder gebruikt voor logies. Zo hebben er al meerdere pensions in gezeten en ook onder andere een jongensinternaat. Omdat wij de verbouwing van dit geweldige pand grotendeels zelf hebben gedaan met hulp van onze vaste aannemer en een klein aantal specialisten, hebben we daarvoor 7 jaar nodig gehad. In die tijd hebben we het gehele pand gemoderniseerd en verduurzaamd en hebben we het opgedeeld in een woonhuis en een B&B. Op de bovenverdieping zijn bijvoorbeeld alle binnenmuren vervangen om zo de gewenste kamers voor de B&B te kunnen realiseren. We zijn dan ook echt heel erg trots op het eindresultaat.

De naam ‘de 4 seizoenen’ hebben wij gekozen omdat er in Loenen en omgeving tijdens alle seizoenen wat te beleven is. De lente en zomer zijn bij uitstek geschikt om er op uit te trekken en dan zijn er ook de nodige evenementen in de buurt. De herfst en winter lenen zich naast genieten van de altijd mooie natuur ook voor een stedentrip.

Juul is, met zijn horeca achtergrond, het gezicht van de B&B en zal alle dagelijkse activiteiten voor zijn rekening nemen en Astrid zal zich voornamelijk op de achtergrond bezig houden.

Wij zien uit naar uw komst!

Juul en Astrid

astrid, juul, loenen, veluwe, bed and breakfast, apeldoorn, arnhem, zutphem
ontbijten, bed en breakfast, B&B, loenen, veluwe
bed en breakfast, 4 seizoenen, loenen, veluwe, apeldoorn, gelderland, arnhem, b&B

Wat kunt u bij ons verwachten

De Bed & Breakfast bevindt zich in Loenen op de Veluwe. De mogelijkheden zijn talloos zo bent u op loopafstand van diverse bushaltes richting Arnhem en Apeldoorn, van het bos, de supermarkt en drie verschillende restaurants. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen met de talloze routes in de prachtige omgeving van de Veluwe tot de IJssel vallei.
Maar de omgeving leent zich ook uitermate voor een stedentrip of een leuke activiteit zoals een buggyrit, kanotocht, schilderworkshop of een dagje mee met de stoomtrein. Een dagje naar de dierentuin of het bezoek aan een kasteel of een dagje golfen of wellness.

De bed & breakfast beschikt over 5 kamers en is geschikt voor 1 – 10 personen. De kamerreserveringen zijn inclusief ontbijtbuffet, dat wordt geserveerd in de gezamenlijke ruimte op de begane grond. Deze ruimte is ook overdag en in de avond te gebruiken door onze gasten. U kunt er koffie en thee nemen en de zelf meegenomen hapjes en drankjes nuttigen. We hebben de nodige gezelschapsspellen voor u klaar liggen.

Het is goed om te weten dat de gehele Bed & Breakfast in en om het pand rookvrij is en dat huisdieren niet zijn toegestaan. Personen vanaf 18 jaar zijn welkom. De kamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping en bereikbaar via een trap. En daardoor niet geschikt voor mindervaliden personen.

Bent u op zoek naar een locatie voor een familie- of vriendenweekend?

Het is mogelijk om de hele B&B te huren. Wanneer uw gezelschap van maximaal 10 personen alle 5 de beschikbare kamers reserveert, is het wel mogelijk om kinderen mee te nemen, echter u zult dan zelf (indien noodzakelijk) voorzieningen voor de kinderen mee moeten nemen.

Wilt u bij ons komen overnachten?

Reserveer direct een kamer of neem contact met ons op!

B&B de 4 Seizoenen Loenen maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.