De kamers

vanaf €87,50 per nacht per kamer

B&B de 4 Seizoenen beschikt over 5 kamers. Dit maakt de bed & breakfast geschikt voor 1 – 10 personen. 

De kamerprijzen zijn prijzen per kamer per nacht op basis van 1 of 2 personen per kamer. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en gemeentelijke heffingen. 

De gehele Bed & Breakfast in en om het pand is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Personen vanaf 18 jaar zijn welkom. De kamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping en bereikbaar via een trap. En is daardoor niet geschikt voor mindervalide personen.

Aanwezig op de luxe tweepersoonskamer

Kamer één

Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand met uitzicht op de tuin. In deze kamer hebben we blauw en natuurtinten gecombineerd waardoor deze een frisse uitstraling heeft gekregen.

Kamer twee

Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de weg. In deze kamer hebben we bruine tinten gebruikt waardoor deze een wat stoerdere uitstraling heeft gekregen.

Kamer drie

Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de weg. In deze kamer hebben we zwart/ grijs en houttinten gecombineerd waardoor deze een rustige uitstraling heeft gekregen.

Kamer vier

Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de weg. In deze kamer hebben we oranje/ goud/ gele tinten gebruikt waardoor deze een vintage uitstraling heeft gekregen.

Kamer vijf

Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand met uitzicht op de tuin. In deze kamer hebben we zwart/ zilver en donkere houttinten gecombineerd waardoor deze een luxe uitstraling heeft gekregen.

Mogelijkheden voor groepen

Bent u op zoek naar een locatie voor een familie- of vriendenweekend? Het is mogelijk om de hele B&B te huren. Wanneer uw gezelschap van maximaal 10 personen alle 5 de beschikbare kamers reserveert, is het wel mogelijk om kinderen mee te nemen, echter u zult dan zelf (indien noodzakelijk) voorzieningen voor de kinderen mee moeten nemen.

B&B de 4 Seizoenen Loenen maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.